Deze website wordt niet meer bijgehouden.
Sint-Baafs is sinds 13 september 2015 een van de vijf kernen van de Emmaüsparochie.

Onze website stopt

12 september 2015 is de laatste dag waarop de website van Sint-Baafs bijgehouden wordt. Dan moeten wij stoppen.

Gegevens over de Brugse parochie Sint-Baafs, die vanaf 13 september 2015 opgaat in de pastorale eenheid met gebruikersnaam Emmaüsparochie, zullen vanaf dan terug te vinden zijn op de nieuwe website http://www.emmausparochie.be

Sinds 9 oktober 2003 hebben vrijwilligers onze website vorm gegeven en bijgehouden. Op 1 september 2004 kwam hij online. Gedurende meer dan 11 jaar was hij dus een aanvullend middel voor de pastoraal op Sint-Baafs.

Een grote dank aan allen die in de loop van die jaren veel tijd, kennis en energie gestoken hebben om www.sint-baafs.be tot een inspirerend en actueel bijgehouden geheel uit te bouwen!

Feest in Valkenburg - Valkenburgfeesten

Onze traditionele Valkenburgfeesten steken vanaf volgend werkjaar in een nieuw kleedje. Tot nu toe hielden wij een feestelijke week, waar binnen een periode van 5 dagen verschillende activiteiten werden opgezet. Dit ging door in de 2e helft van september en was dan ook de feestelijke start van het nieuwe werkjaar.  We hebben daar heel mooie ervaringen mee, maar het werd zwaar voor onze vrijwilligers en voor de deelnemers om zich zoveel dagen na elkaar vrij te maken.

Feestelijke viering bij de officiële start van de Emmaüsparochie - 10.30 u.

U komt toch ook naar onze startviering?

Zondagvoormiddag 13 september 2015 wordt hét trefpunt voor alle parochianen van de vijf parochies van  Sint-Andries en Sint-Michiels.  Want dan gaat hun nieuwe Emmaüsparochie feestelijk van start. Officieel wordt het de Pastorale Eenheid Emmaüs Sint-Andries-Sint-Michiels Brugge, maar dat klinkt behoorlijk zwaar en ondertussen gebruikt iedereen de krachtiger naam 'Emmaüsparochie'. Deze naam geeft ook perfect de spiritualiteit aan vanwaaruit de parochiegemeenschap wil leven.

Weekendvieringen de komende weken in de Sint-Baafskerk

zondag 13 september 10.30 u. Feestelijke start van de Emmaüsparochie - verzorgd door een gelegenheidskoor van de vijf kernen
zondag 20 september 10.30 u. - met Solied
zaterdag 26 september 10.30 u. - met het Sint-Caroluskoor 

Onderweg naar PASTORALE EENHEID : de Emmaüsparochie!

FEESTELIJKE START VAN DE EMMAÜSPAROCHIE OP ZONDAG 13 SEPTEMBER 2015

Wat verandert er nu concreet?

Pastorale eenheid Emmaüs Sint-Andries - Sint-Michiels Brugge

Welkom

Welkom op de website van de Sint-Baafsparochie te Sint-Andries Brugge.   

Inhoud syndiceren